Angajări la Primăria Botoșani. Ce posturi au fost scoase la concurs și ce salarii se oferă!

Primăria Municipiului Botoșani organizează concurs de recrutare în data de 28 septembrie, pentru 2 funcții publice din cadrul Biroului Cadastru Imobiliar și Edilitar. Este vorba de un post de consilier clasa I grad profesional superior.
Dosarele de înscriere se depun între 26 august – 14 septembrie 2021, iar data susținerii probei scrise: 28 septembrie 2021 ora 10. 00. Interviul se susține, de regulă, într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Locul de desfășurare a concursului: sediul Primăriei Municipiului Botoșani din Piața Revoluției nr. 1. Salariul brut lunar începe de la 7.117 lei, în funcţie de vechimea în muncă. Se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul inginerie geodezică; minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice

De asemenea, Primăria a mai scos la concurs un post de șef birou al Biroului Cadastru Imobiliar și Edilitar. Dosarele de înscrire se depun între 26 august – 14 septembrie 2021, data susținerii probei scrise are loc pe 28 septembrie 2021 ora 1000 iar interviul se susține, de regulă, într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Locul de desfășurare a concursului: sediul Primăriei Municipiului Botoșani din Piața Revoluției nr. 1. Salariul brut lunar este de 10.529 lei.
Condiții specifice de participare la concurs: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în
domeniul inginerie geodezică; master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă,  minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *