Încă o persoană din Botoșani a murit din cauza noului coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică aflat în subordinea Guvernului a comunicat, duminică, decesul unei persoane din județul Botoșani care ar fi fost infectată cu COVID-19. Potrivit sursei citate, persoana respectivă era internată în spital.

În intervalul 18.09.2021 (10:00) – 19.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 58 de decese (32 bărbați și 26 femei) ,ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Brăila, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Dolj, Gorj, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Prahova, Satu Mare,Sibiu, Suceava, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București”, precizează sursa citată.

Autoritățile sanitare au raportat, duminică, 85 de noi îmbolnăviri cu COVID 19 în județul Botoșani.

Potrivit DSP Botoșani, pe lângă cele trei localități aflate în zonă roșie, respectiv Tudora – 5,02 rata de infectare, Roma-5,61 la mie și Corni- 3,96 la me, au mai intrat în zonă roșie comunele Curtești- 3,20 la mie și Havârna- cu o incidență de 3,54 la mie. Municipiul Botoșani are o rată de infectare COVID de 2,41 la mia de locuitori, în timp ce incidența la nivelul județului este de 1,52 la mie.

 

Zeci de noi cazuri COVID 19, duminică, la Botoșani. Încă două localități au intrat în zonă roșie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *