Zeci de noi cazuri COVID 19, duminică, la Botoșani. Încă două localități au intrat în zonă roșie

Direcția de Sănătate Publică a raportat, duminică, 85 de cazuri noi de coronavirus. Nu mai puțin de 44 de cazuri sunt în municipiul Botoșani, câte patru cazuri sunt la Mihai Eminescu și Tudora, câte trei cazuri la Dersca, Dorohoi, Șendriceni, Vlădeni și Vorona, câte două cazuri la Călărași, Corni, Cristești, Havârna, Ungureni și câte un caz la Bălușeni, Bucecea, Durnești, Leorda, Mitoc Ștefănești, Sulița și Unțeni.

Potrivit DSP Botoșani, pe lângă cele trei localități aflate în zonă roșie, respectiv Tudora -5,02 rata de infectare, Roma-5,61 la mie și Corni-3,96 la me, au mai intrat în zonă roșie comunele Curtești-3,20 la mie și Havârna-cu o incidență de 3,54 la mie. Municipiul Botoșani are o rată de infectare COVID de 2,41 la mia de locuitori, în timp ce incidența la nivelul județului este de 1,52 la mie.

2 thoughts on “Zeci de noi cazuri COVID 19, duminică, la Botoșani. Încă două localități au intrat în zonă roșie

  1. Ziua Buna
    Poza care indica prezenta persoanelor cadrului medical transportand un bolnav, nu este actuala, este facuta la inceputul anului, pe cand era vreme foarte frumoasa. Acum stau si ma gandesc ‘oare si stirea e la fel’?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *