O nouă avertizare meteo de ploi și vânt valabilă și pentru județul Botoșani. Vezi până când!

ploiMeteorologii au emis, vineri, dimineață, o avertizare de ploi și vânt, valabilă pentru întreaga țară. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul de valabilitate: 17 septembrie, ora 10:00 – 18 septembrie, ora 10:00, se vor  înregistra cantități de apă însemnate, instabilitate atmosferică temporar accentuată, intensificări ale vântului

În intervalul menționat va ploua în general moderat cantitativ în nord-vestul teritoriului. În centru, sud-vest și pe alocuri în rest, după-amiaza și noaptea, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse, descărcări electrice și izolat căderi de grindină și vijelii.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și pe suprafețe mici, mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, 30…40 l/mp.  Temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze, în general, de 45…55 km/h, iarîn zona montană înaltă, de peste 70 km/h.

 

FOTO Accident la Botoșani! Un bărbat beat criță s-a izbit cu mașina într-un cap de pod

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *