FOTO Accident la Botoșani! Un bărbat beat criță s-a izbit cu mașina într-un cap de pod

Foto: Facebook/ Radar Botosani Oficial

Un accident a avut loc, joi, la Corni, produs de un bărbat care a urcat beat criță la volan. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, Delia Nenișcu, mașina a intrat într-un cap de pod pe Drumul Județean 208 H, la intrarea în localitatea Corni.

„A fost stabilită identitatea conducătorului auto în persoana unui tânăr de 36 de ani, din comuna Corni, care figura cu dreptul de a conduce autovehicule anulat. Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de  1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta refuzând prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, susține Nenișcu.

Din verificările efectuate de oamenii legii a reieșit faptul că autoturismul pe care îl conducea aparține mamei sale, iar bărbatul de 36 de ani l-a sustras, fără a avea consimțământul acesteia.

„În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, refeuz de prelevare de mostre biologice de sânge și furt între rude”, a precizat Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *