Trist! A murit un reputat profesor din Botoșani

Un reputat profesor din județul Botoșani a murit miercuri, 15 septembrie. Este vorba despre Ioan Sârghi, unul dintre cei mai valoroși profesori de matematică din localitatea Cândești. Vestea morții sale a provocat multă tristețe în învățământ, fiind un om respectat și iubit, atât în rândul profesorilor colegi, cât și al elevilor.

„Era un dascăl excepțional”, spun colegii care au lucrat alături de el.

„Un om pentru care multe generatii ar trebui sa-si plece capul si sa-i incununeze mormantul cu flori in semn de recunostinta pentru ceea ce sunt astazi! Un om de o modestie aleasa si o omenie din care ar trebui sa invatam si acum cand avem parul alb! Condoleante familiei!”, a spus, Elena Lulciuc, fostă elevă a acestuia.

„Un OM si PROFESOR care timp de o viata a avut daruirea si priceperea de a indruma elevi,care au devenit nume reprezentative in toate domeniile, oameni de elita care reprezinta cu cinste scoala din comuna Candesti! Ramas bun, domnule Profesor!Cu profunda recunostinta in suflet va multumim ca ne-ati invatat si indrumat in minunata lume a cifrelor dar,mai ales ne-ati format ca oameni!”, spune Carmen Cârstean, o fostă elevă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *