Tragedie în familia unui primar din Botoșani! Și-a pierdut tatăl și apoi mama în aceeași lună

Un primar din județul Botoșani trece prin momente crunte după ce și-a pierdut ambii părinți în aceeași lună. Este vorba despre primarul comunei Tudora, Constantin Cocoreanu, care și-a pierdut tatăl în urmă cu două săptămâni, iar în timp ce îl jelea pe acesta, și mama sa, de 86 de ani,  a plecat, luni seară, la Ceruri.

Atât tatăl, cât și mama sa erau persoane în vârstă, care aveau mai multe probleme medicale. Surse medicale susțin că bătrâna era infectată cu virusul COVID-19.
Șeful administrației locale se pregătește acum să o conducă pe ultimul drum și pe cea care i-a dat viață.

Două femei infectate cu COVID-19 au murit în ultimele 24 de ore

Două decese au fost raportate, în ultimele 24 de ore, la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani, pe seama noului coronavirus. Este vorba de două persoane, două femei, de 82, respectiv 86 de ani, potrivit informațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică Botoșani.

Femeia de 82 de ani, din Flămânzi, era internată pe Secția Medicală I a Spitalului Județean ”Mavromati” și suferea și de alte afecțiuni. Cealaltă pacientă, din Tudora, era internată pe secția ATI a spitalului și suferea, de asemenea, de alte afecțiuni. Niciuna nu era vaccinată.

Tudora, în zona roșie COVID

Marți au fost raportate la Botoșani nu mai puțin de 96 de cazuri noi de coronavirus. Cele mai multe infectpri COVID sunt în municipiul Botoșani, respectiv 36, nouă cazuri la Tudora, câte patru cazuri la Roma și Dorohoi, câte trei cazuri la Curtești, Copălău, Mihai Eminescu, câte două cazuri la Albești, Corni, Dângeni, Darabani, Flămânzi, Frumușica, Trușești și Vorona și câte un caz au înregistrat localitățile Brăești, Bucecea, Cândești, Cristinesti, Dersca, Drăgușeni, Hilișeu Horia, Hudești, Nicșeni, Prăjeni, Răchiți, Stăuceni, Suharău, Sulița, Ungureni și Vorniceni.

Trei localități din județul Botoșani sunt în zonă roșie COVID, respectiv Roma, cu o rată de contaminare de 4,33 la mia de locuitori, Tudora-3,01 la mie și Corni-3,35 la mir. În zonă galbenă sunt șapte localități, respectiv Flămânzi-1,81 la mie, Havârna-2,36 la mie, Hlipiceni-1,76 la mie, Ibănești-2,39 la mie, Mileanca-2,32 la mie, Nicșeni-1,52 la mie și Vorniceni-2,44 la mie. Incidența la nivelul județului este de 0,93 la mie, iar în municipiul Botoșani de 1,36 la mie.

Tot mai multe îmbolnăviri de COVID-19 în județul Botoșani. Trei localități sunt în zonă roșie, una are o incidență de peste 4 la mia de locuitori

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *