Tot mai multe îmbolnăviri de COVID-19 în județul Botoșani. Trei localități sunt în zonă roșie, una are o incidență de peste 4 la mia de locuitori

Nu mai puțin de 94 de persoane au fost depistate pozitiv COVID 19 în ultimele 24 de ore. Este cea mai mare creștere înregistrată în ultimele luni în județul Botoșani. Cele mai multe infectări cu noul coronavirus sunt în municipiul Botoșani, respectiv 36, nouă cazuri la Tudora, câte patru cazuri la Roma și Dorohoi, câte trei cazuri la Curtești, Copălău, Mihai Eminescu, câte două cazuri la Albești, Corni, Dângeni, Darabani, Flămânzi, Frumușica, Trușești și Vorona și câte un caz au înregistrat localitățile Brăești, Bucecea, Cândești, Cristinesti, Dersca, Drăgușeni, Hilișeu Horia, Hudești, Nicșeni, Prăjeni, Răchiți, Stăuceni, Suharău, Sulița, Ungureni și Vorniceni.

Trei localități din județul Botoșani sunt în zonă roșie COVID, respectiv Roma, cu o rată de contaminare de 4,33 la mia de locuitori, Tudora-3,01 la mie și Corni-3,35 la mir. În zonă galbenă sunt șapte localități, respectiv Flămânzi-1,81 la mie, Havârna-2,36 la mie, Hlipiceni-1,76 la mie, Ibănești-2,39 la mie, Mileanca-2,32 la mie, Nicșeni-1,52 la mie și Vorniceni-2,44 la mie. Incidența la nivelul județului este de 0,93 la mie, iar în municipiul Botoșani de 1,36 la mie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *