Șofer din Botoșani blocat în trafic de polițiști după o urmărire. De ce fugea de oamenii legii

Un șofer de 40 de ani, din municipiul Botoșani, a fost blocat în trafic de polițiști după o urmărire. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, Delia Nenișcu, miercuri, 15 septembrie 2021, polițiștii din cadrul Poliției municipiului DUorohoi, în timp ce se aflau pe Drumul Național DN 29 B, pe ruta Dorohoi – Dealu Mare, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din municipiul
Botoșani.

Întrucât acesta nu a respectat indicațiile polițistului, continuându-și deplasarea, s-a procedat la urmărirea sa până în municipiul Dorohoi, strada Cercetaș Știubianu, unde a fost blocat în trafic și ulterior imobilizat și condus la sediul poliției. După ce l-au verificat, oamenii legii și-au dat seama și de ce încercat șoferul să scape de ei.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule anulat. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis”, arată Nenișcu într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com