Tânăr din Botoșani, în comă după petrecerea de ziua lui. A fost bătut într-o discotecă

Foto: ziare.com

Un tânăr din Botoșani se află în comă la spital după ce a fost bătut cu cruzime chiar la petrecerea de ziua sa. Daniel P. își sărbătorea pe 6 septembrie ziua de naștere într-o discotecă din comuna Stăuceni. Împlinea 37 de ani, așa că s-a cinstit cu prietenii cu alcool, iar la un moment dat, între el și un alt tânăr din discotecă, de 27 de ani, s-a iscat un conflict. Și-au aruncat reciproc cuvinte dure, iar la un moment dat tânărul de 27 de ani a început să îl lovească pe Daniel cu pumnii și picioarele, inclusiv când era la pământ.

Loviturile primite în cap l-au băgat în comă pe botoșănean. Doar intervenția celor prezenți a făcut ca tânărul de 27 de ani să nu îl omoare, pentru că oamenii au sărit să îl oprească. Botoșăneanul de 37 de ani a fost dus de urgență la spital, dar nici acum nu și-a revenit din comă.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz, tânărul de 27 de ani fiind cercetat pentru loviri și alte violențe. De asemenea, proprietarul discotecii a fost amendat cu 5.000 de lei, pentru nerespectarea programului impus de pandemie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *