Angajări la Primăria Botoșani. Trei posturi au fost scoase la concurs

Primăria Municipiului Botoșani organizează concurs de recrutare în data de 18 octombrie 2021, pe trei funcții publice de execuție vacante din cadrul Serviciului Urbanim și Autorizări în Construcții. Este vorba de un post de consilier clasa I grad profesional asistent.  Condiţii specifice de participare: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în unul dintre următoarele domenii: urbanism, arhitectură sau construcții; minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor; salariul brut lunar începe de la 4.351 lei, în funcţie de vechimea în muncă.

Primăria mai angajează un consilier clasa I grad profesional principal. Condiţii specifice de participare: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în unul dintre următoarele domenii: urbanism, arhitectură sau construcții; minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor; salariul brut lunar începe de la 5.256 lei, în funcţie de vechimea în muncă.

Al treilea post este de consilier clasa I grad profesional superior.  Condiții specifice de participare: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în unul dintre următoarele domenii: urbanism, arhitectură sau construcții;  minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor; salariul brut lunar începe de la 7.117 lei, în funcţie de vechimea în muncă.

Dosarele se depun până pe 4 octombrie, iar proba scrisă este programată pe 18 octombrie. Interviul se va susține într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data probei scrise

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *