Medic din Botoșani: Este un singur vaccin, Johnson&Johnson, celelalte nu sunt vaccinuri

Apetroaie Gheorghe
Gheorghe Apetroaie

Un medic din Botoșani susține că singurul vaccin anti- COVID-19 este Johnson & Johnson, celelalte fiind „terapii genetice”. Doctorul Gheorghe Apetroaie a făcut afirmația în cadrul unei emisiuni la postul local de televiziune Tele M Botoșani.

Și eu mă uitam la televizor și tot auzeam vaccin, vaccin, vaccin. Nu-i! Este un singur vaccin, Johnson&Johnson, celelalte nu sunt vaccinuri. De ce nu vin oficialitățile să spună clar: nu, aceasta este terapie genetică și punct. Au modificat două lanțuri ADN, pe care cel care a inventat această metodă a ARN-ului mesager a spus: ce-ați făcut nebunilor! O să aveți consecințe. Și consecințele apar. Nu le știm noi pe toate, cel puțin în România nu avem nicio statistică”, a spus medicul.

Doctorul susține că statul român nu își asumă nicio responsabilitate pentru terapia genetică, iar oamenii nu știu că doar Johnson & Johnson este vaccin.

Vrei să te vaccinezi, niciun fel de problemă, ăsta e vaccinul. Vrei să faci terapie genetică? Cam astea sunt dozele. Pentru că  ultima noutate la un post străin de televiziune străină, te-ai vaccinat, ți-am dat pașaportul verde și din șase în șase luni te prezinți cu el pentru reactivare, deci încă o doză și încă o doză. Iar la final scrie: acesta este un experiment, pentru care statul român, Ministerul Sănătății, nu și-au luat nicio responsabilitate”, a spus medicul Gheorghe Apetroaie în emisiunea Lecția de Sănătate, la Telem.

Potrivit imuno-medica.ro, terapia genică pe bază de ARN-mesager, folosită în principalele vaccinuri anti-COVID aflate pe piață, a ridicat numeroase semne de întrebare legate, printre altele, de posibilitatea modificării ADN-ului uman. Absolut toate informațiile și ghidurile oficiale de vaccinare ne dau asigurări că acest lucru nu se va întâmpla sub nici o formă, deoarece, susțin ele, „ARN-ul-mesager nu intră în nucleul celulei (acolo unde se află ADN-ul) și are structura și compoziția chimică diferită de ADN. Prin urmare, ARNm nu poate fi încorporat în genomul uman”.

Într-un interviu acordat recent canalului de televiziune cipriot „Sigma”, Prof. Ioannis Ioannidis, cunoscutul epidemiolog de la Universitatea din Standford, își exprima elegant îndoiala față de procentele uriașe de siguranță, de peste 90%, pe care se presupune că le au vaccinurile anti-COVID-19. Iar acesta este numai unul dintre oamenii de știință care ridică semne de întrebare privind aceste vaccinuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com