O firmă din Botoșani luptă pentru un contract de 600.000 de euro la o primărie din Iași

euro, stiri, capital, bani multi, investitii, botosaniO firmă din Botoșani luptă pentru un contract de 600.000 de euro la o primărie din județul Iași. Este vorba despre ABC – Con International SRL din județul Botoșani, care vrea să amenajeze trotuarele din comuna Grajduri, județul Iași.

Primăria comunei Grajduri, județul Iași, intenționează să investească în infrastructura din localitate cu ajutorul fondurilor guvernamentale. Recent, a fost demarată licitația pentru amenajarea trotuarelor în mai multe zone. Prevederea bugetară a procedurii este de 3.071.544 lei fără TVA, aproape 600.000 de euro. La procedură au fost depuse 3 oferte din partea „BNB Prest Serv” SRL (Ciura – județul Iași), „Tarca Construct” SRL (Grajduri – județul Iași), asocierea „Ema Agro – Construct” SRL (Prisăcani – județul Iași) – „ABC – Con International” SRL (județul Botoșani). Execuția trebuie realizată în termen de 12 luni. Finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) etapa I, dar și din bugetul local. Și Primăria Bălțați are în plan o investiție similară, potrivit bzi.ro. Conform caietului de sarcini, intervențiile se vor realiza pe o lungime 8.788 metri liniari.

„Ofertele care prezintă durata de execuție a lucrărilor mai mare decât durata maximă acceptată de către autoritatea contractantă vor fi declarate neconforme. La elaborarea ofertei, operatorii economici vor ține cont ca toate încercările pentru materialele puse în operare se vor face pe cheltuiala proprie. Lucrările de execuție se vor desfășura în intervalul perioadei stabilite contractual. Depășirea termenelor prevăzute se va penaliza conform condițiilor stipulate în contract”, se mai arată în documentația procedurii.

Șef nou la Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *