O ceartă între doi copii, la Botoșani, s-a terminat cu un scandal între părinți. Un bărbat este acuzat că ar fi lovit un copil de 10 ani

O ceartă între doi copii s-a terminat cu un scandal între părinți. Un bărbat este acuzat că ar fi lovit un copil de zece ani. Întregul scandal a avut loc, zilele trecute, la Răchiți, chiar în fața școlii. Doi copii s-ar fi luat la ceartă, iar unul dintre părinți a intervenit și l-a lovit pe copilul de zece ani.

„Băiețelul meu, în vârstă de 10 ani (cetățean italian), a fost bătut crunt de către un adult și de către fiii acestuia în fața a zeci de copii care au asistat terorizați la acel episod. Am depus sesizare la organele de poliție, iar acum continuăm cu demersurile către medicina legală. Voiam să la fac prezent acest episod deoarece a fost făcut prezent și autorităților din Italia -agresiune cranio facială față de un minor, deoarece apartine statului Italian”, ne-a mărturisit mama copilului de zece ani.

Femeia a depus plângere la Poliție împotriva agresorilor, iar oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz. Copilul nu a avut nevoie de spitalizare, dar necesită, potrivit mamei, de consiliere psihologică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *