FOTO Mirel Manea, artistul din Botoșani care a cântat în marile orașe ale lumii, a întreținut atmosfera la evenimentul dedicat olimpicilor, la Ipotești

Mirel Manea, artistul din Botoșani care a cântat în marile orașe ale lumii, a întreținut atmosfera, marți, la evenimentul dedicat olimpicilor, la Ipotești. Invitat special pentru acest moment important, Manea, care a urcat pe scene din Dubai, Los Angeles, Miami și altele, s-a arătat onorat de faptul că a putut lua parte la acest moment impresionant din Botoșani pentru că indiferent pe ce scenă a lumii s-ar afla, Botoșaniul și locuitorii săi rămân în sufletul său, după cum spune artistul.

De-a lungul anilor, acesta a cântat la Colosseum, dar și pentru Papa Ioan Paul al II le-a de la Vatican, iar marți, trompetistul a cântat pentru botoșănenii care s-au întors cu medalii de la Jocurile Olimpice de la Tokyo și antrenorii acestora.

Momente emoționante s-au petrecut, marți, 13 septembrie, la Ipotești, chiar pe insulița din mijlocul Lacului cu nuferi. Sportivii din Botoșani care au participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost premiați în cadrul unei festivități, de conducerea Consiliului Județean Botoșani și Primări Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *