FOTO & VIDEO Momente emoționante la Ipotești! Sportivii din Botoșani, medaliați la Tokyo, au fost premiați de autoritățile județene

Momente emoționante s-au petrecut, marți, 13 septembrie, la Ipotești, chiar pe insulița din mijlocul Lacului cu nuferi. Sportivii din Botoșani care au participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost premiați în cadrul unei festivități, de conducerea Consiliului Județean Botoșani și Primări Botoșani.

Simona Radiș și Mugurel Semciuc, antrenorii lor din Botoșani, dar și antrenorul de la lupte Ioan Asaftei, au primit titlul de cetățean de onoare. Pe scenă urmau să fie premiați mai mulți sportivi, printre care și luptătorul Alin Alexuc, dar și doi fotbaliști de la FC Botoșani, dar aceștia au lipsit de la eveniment.

Dacă cei patru au primit titluri de cetățeni de onoare, ceilalți sportivi și antrenori au primit diplome de excelență. Nu a lipsit de la eveniment  Elisabeta Lipă, președinta Federației de Canotaj.

Cei doi performeri olimpici botoșăneni: Simona Geanina Radiș, medaliată cu aur în proba de dublu vâsle feminin de la Tokyo, și Mugurel Vasile Semciuc, medaliat cu argint în proba de patru rame, au primit 10.000 de lei, respectiv 7.500 de lei.

Ați făcut un lucru extraordinar! Ați scris istoria sportului românesc, iar astăzi noi, în numele tuturor botoșănenilor, vrem să aducem un mic omagiu performanței dumneavoastră”, le-a transmis președintele CJ Botoșani, Doina Federovici.

Fetele din Botoșani și Mirel Manea au cântat în cadrul festivității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *