Monden! O tânără din Botoșani, căsătorită cu un cunoscut prezentator din România, a devenit mămică. „M-am topit”

Botoșăneanca Gabriela Prisacariu, soția lui Dani Oțil, a născut sâmbătă dimineață un băiețel perfect sănătos. Soția matinalului de la Antena 1 a postat prima imagine cu bebelușul ei, alături de care a scris un mesaj.
Cei doi au anunțat marea veste pe contul de socializare, alături de care a atașat fotografia de pe patul de spital. „M-am topit… ”, a scris Gabriela Oțil pe contul de socializare.

Cu doar câteva zile înainte de a deveni tată, Dani Oțil a făcut noi declarații, în cadrul emisiunii matinale de la Antena 1.

„Dragii mei, trăiesc o dramă în prag de naștere a copilului. Trebui să vă mărturisesc că jumătate din numele pe care le-am pus pe o foaie de hârtie pentru copil… copilul nu are nume deocamdată, îl cheamă «Cârcel», nume de cod, iar domnul doctor, care ne este și prieten, a scris în dreptul numelui pe fișe, copilul fără nume, căci a zis că nu poate, nu se cade să scrie «Cârcel».

Dar jumătate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii și rudele mele câinilor lor. Că nu le mai zice acum la câine Lăbuș, Rex sau Lesi, acum le zice Artur, nu mai poți…”, a spus Dani Oțil în emisiunea matinală pe care o prezintă alături de Răzvan Simion, la Antena 1.

Sursa: Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *