Doliu în familia unui primar din Botoșani! Mesaj de condoleanțe din partea PSD

Primarul comunei Hilișeu- Horia, Ioan Butnaru, este în doliu după ce mama sa, o reputată învățătoare din localitate, s-a stins din viață.  Organizația județeană a PSD a transmis un mesaj de condoleanțe.

„În clipe de mare tristețe și durere sufletească, pricinuite de pierderea uneia din cele mai scumpe persoane, suntem alături de colegul nostru, Ioan Butnaru, primarul comunei Hilișeu-Horia, la trecerea în neființă a mamei sale, Elena Butnaru. Suntem întristați și ne exprimăm regretul, alături de sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!”, precizează Organizația Județeană PSD Botoșani.

Elena Butnaru, de la școala din Hilișeu Horia, a murit joi. Cunoscuții acesteia spun că era o femeie discretă, cu o inimă de aur, care iubea nespus copiii. Era mândră de profesia sa. Aceasta a murit din cauza unor probleme de sănătate.

Doamna învățătoare Elena Butnaru s-a mutat discret într-un colț de cer de unde va avea grijă ca tot ce a sădit în timpul vieții să dăinuie. Dornică de a cunoaște și a-i determina pe ceilalți să cunoască, doamna învățătoare Elena Butnaru a pregătit generații de elevi care o prețuiesc și o iubesc. Nu a ezitat niciodată să își sprijne elevii sau colegii, a predat cu dăruire, iar dragostea i-a fost răsplătită cu admirația și dragostea elevilor, care astăzi își amintesc bucuria doamnei profesoare de a trăi și de a dărui. O viață întreagă dăruită școlii, copiilor, familiei, învingătoare, părinte pentru atâtea generații, optimistă, iubită, așa va rămâne doamna învățătoare, în gândul și în sufletul comunității din comuna Hilișeu-Horia”, este mesajul transmis de colectivul Școlii Gimnaziale Nr.1 Hilișeu-Horia.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *