Fratele Robertei, copila găsită moartă în ștreang, neagă că aceasta ar fi jucat „Balena Albastră”. „Îi era dor de părinți”

Fratele Robertei, copila de 14 ani, care și-a pus capăt zilelor, duminică, la Cotu Miculinți, comuna Coțușca, susține că sora sa ar fi recurs la acest gest de dorul părinților și nicidecum din cauza jocului „Balena Albastră”. El susține că activitatea fetei online era intens monitorizată de familie și nu ar fi avut cum să intre într-o astfel de problemă.

„A avut telefonul contorizat continuu si conturile de pe retelele de socializare si pe telefonul meu si al parintilor si aveam cu totii acces la informatiile ei personale. Am stat 24 din 24 cu ea, 20 de  minute am scăpat-o din ochi… Îi era dor de părinți din ce am dedus și de la prietenii ei”, ne-a precizat Irinel C.

Sătenii spun că fata provine dintr-o familie de oameni serioși și gospodari. Părinții se îngrijeau de ambii copii, iar de o perioadă au plecat în străinătate. Cei doi frați au rămas în grija unui unchi. Din nefericire, duminică, Roberta a recurs la un gest șocant, iar acum întreaga comunitate este îndoliată.

One thought on “Fratele Robertei, copila găsită moartă în ștreang, neagă că aceasta ar fi jucat „Balena Albastră”. „Îi era dor de părinți”

  1. PROFESIONALISM POLITIENESC / NEPROFESIONALISM SI SLUGARNICIE POLITICA JURNALISTICA SI AVENTURIERUL POLITRUC DE COTUSCA!

    Tovarasi Ciobanu Constantin si Chiriac Tudor, referitor la tanara de 14 ani spanzurata : in baza caror drepturi si in folosul caror valori loviti cu parerea public?! De ce bajbaiti intre jocuri pe internet si alte speculatii fara a astepta o parere obiectiva a anchetatorilor?! De ce claditi capital politic pe drama, nenorocirea unei familii?! De ce stigmatizati mama ,pe care n o cunoasteti, mama responsabila si grijulie, dedicata familiei ?! Ma intreb: daca ar fi fost acasa si senintampla acelasi lucru, ce comentati voi saracutii? Vreti s o ingropam si pe ea o data cu fetita pt ca voi loviti cu parerea in public, cu tenta de acuzatie catre mama devastata si aflata intrun moment critic? PUNETI CAPUL IN JOS SI TRECETI LA COLTUL RUSINII ! Dl. Chiriac : puneti mana pe cartile de jurnalism! Dl. Ciobanu: …aveti scutire! In Romania ca sa fii politruc, nu se cere cultura nici BUN SIMT! Ma mir ca mai aveti timp si de articole gazetaresti intre doua drumuri de Moldova pentru motorina de contrabanda si politica de desfiintare a adversarilor de tot felul, inclusiv a firmelor funerare concurente!

    Au mai fost si altii care au vorbit …ca sa nu taca, referitor la cei din jurul fetei cate trebuiau sa fie mai atenti! NE ASUMAM VINA! S a intamplat ca prietenele ei sa i fie aproape in neajunsurile varstei ei, s a bucurat de o atentie sporita din partea rudelor apropiate in grija carora se afla, se atentia preotului din comunitate. Si totusi ….s a intamplat!
    NU I MOMENTUL SA APASAM PE RANA !
    NU I ROSTUL SA VORBIM CE NU STIM !
    Va multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *