Apel către donatorii de sânge din Botoșani! Ajutați-ne să-i ajutăm!

Centrul de Transfuzii Sanguine din Botoșani a lansat un nou apel către donatorii de sânge din județ și nu numai pentru a face donări. Instituția care recolează și prelucrează sânge a postat un anunț prin care arată că numărul de donatori este din ce în ce mai mic și că îi este dificil să asigure sângele necesar pacienților implicați în accidente sau care sunt supuși unor intervenții chirugicale.

„În stocul Centrului de transfuzie Botoșani ar trebui să existe permanent rezerve de sânge sigure, din fiecare grupă, ca, în caz de accident, intervenție chirurgicală, alte boli cu pierdere masivă de sânge, să putem „pune umărul „la salvarea de vieți. Din păcate, datorită numărului din ce în ce mai mic de donatori din ultima perioadă, acest lucru devine aproape imposibil. Revenim, așadar, cu aceeași rugaminte de fiecare data: Ajutați-ne să-i ajutăm!”, a scris Centrul de Transfuzii Sanguine Botoșani.

Perrsoanele cu o stare de sănătate bună sunt așteptate în fiecare zi de luni până vineri, între orele 07.30- 12.30, la sediul din strada Marchian nr. 9 „pentru a schimba destine”.

FOTO! Accident grav la Botoșani! Un preot a rămas inconștient după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un camion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *