FOTO! Accident grav la Botoșani! Un preot a rămas inconștient după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un camion

Accident grav, marți după amiază, în localitatea Corni din județul Botoșani. Un preot se află în stare critică după ce mașina în care se afla, o Skoda, a intrat în coliziune cu un camion.

Preotul Gheorghiță Pînzariu, de la Parohia Corni, în vârstă de 44 de ani, se deplasa pe drumul din localitate, iar într-o curbă ușoară la dreapta, a intrat îm camionul condus de un șofer de 33 de ani, care venea pe contrasens.

În urma impactului Skoda a fost aruncată în afara carosabilului, preotul rămânând inconștient. O ambulanță l-a transportat la spital cu mai multe traumatisme, însă, din cauza stării grave, medicii botoșăneni au decis transferul la Iași

Cele doua autoturisme se deplasau din sensuri opuse  si au jntrat in coliziune intr-o curba. Cercetarile sunt efectuate pentru a se stabili cu exactitate imprejurarile producerii accidentului. Bărbatul de 44 de ani nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest din cauza leziunilor suferite, însă i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemie. Șoferul de 33 de ani, zero pe etilotest”, a declarant Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *