VIDEO Onoruri militare pentru Marius, jandarmul din Botoşani mort la 44 de ani

Jandarmul din Botoşani care a decedat la vârsta de 44 de ani a fost înmormântat, joi, cu onoruri militare. Marius Repca  a fost înhumat în Cimitirul Pacea, acolo unde colegii săi din Garda de onoare au tras trei salve de arme cu cartuşe de manevră. De asemenea, la coborârea sicriului în mormânt a fost intonat „Marşul funebru”.

Marius, care a lăsat doi copii în urma sa, a murit, luni, la scurt timp după ce s-a întors acasă de la serviciu. Un echipaj medical ajuns la locuinţa sa, la solicitarea membrilor familiei, nu a mai putut face nimic pentru salvarea subofiţerului.

În această dimineață, l-am condus pe ultimul drum pe colegul nostru, plutonier adjutant Marius Repca. Viața unui militar nu este ușoară, presupune sacrificii și renunțări, dar Marius a dovedit, în cei 22 de ani de activitate, că a fost un profesionist, un bun coleg și prieten și un exemplu de urmat. Dumnezeu să te odihnească în pace, iar familiei să îi dea alinare și putere! Rămas bun, camarade!”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Botoşani.

FOTO Jandarmul din Botoșani, mort după ce a ieșit de la serviciu, condus pe ultimul drum de zeci de jandarmi și polițiști

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *