FOTO Jandarmul din Botoșani, mort după ce a ieșit de la serviciu, condus pe ultimul drum de zeci de jandarmi și polițiști

Jandarmul din Botoșani, care a murit după ce a ieșit de la serviciu, a fost condus, joi, pe ultimul drum de zeci de colegi din Jandarmerie, dar și polițiști. Marius Repca era considerat un om sufletist și devotat profesiei sale, iar pierderea sa a creat o durerea profundă atât în rândul familiei sale, cât și în rândul colegilor săi.

Marius avea o carieră de 22 de ani ca jandarm, participând la diverse intervenții cu determinare, precizie, atenție și pregătire. Comportamentul său, din timpul misiunilor la care a participat, a demonstrat ca a fost un cadru militar cu simțul datoriei, prezenta de spirit și inițiativa în toate acțiunile sale.

Marius era căsătorit, iar în urma sa au rămas două fetițe.

Tragedia a avut loc luni seară

Plutonierul adjutant Marius Repca avea 44 de ani și lucra la Detașamentul Mobil al Jandarmeriei din Botoșani de aproape 23 de ani.  Luni seară, când s-a întors de la unitate, s-a simțit rău și a căzut inconștient.

Familia sa a sunat la 112, iar cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Botoșăneanul ar fi avut niște probleme de sănătate.

Jandarmul Marius Repca era apreciat de colegii săi din IJJ Botoșani.

Era un profesionist, un bun coleg în misiunile de ordine publică”, a declarat un coleg de la Jandarmeria in Botoșani.

foto: facebook/atentie politia Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *