O nouă creștere a cazurilor COVID, miercuri, la Botoșani. Unde au fost înregistrate îmbolnăvirile!

Direcția de Sănătate Publică Botoșani a anunțat, miercuri, 16 noi cazuri de coronavirus în județ. Cele mai multe îmbolnăviri sunt în municipiul Botoșani, respectiv opt persoane, Tudora- două persoane și câte o persoană la Corni, Coțușca, Cristinești, Hudești, Răuseni și Vorniceni.

Rata de infectare COVID a ajuns la nivelul județului Botoșani la 0,15 la mie, însă a crescut în municipiul Botoșani, unde incidența este de 0,26 la mie. În municipiul Dorohoi se înregistrează o incidență de 0,13 la mia de locuitori.  Cea mai mare rată de infectare COVID se înregistrează în Roma, 1,02 la mie.

Reprezentantul României la OMS, medicul Alexandru Rafila, a făcut previziuni sumbre în legătură cu evoluția pandemiei. Potrivit acestuia, anul viitor vor mai exista și alte valuri pandemice.

Medicul Alexandru Rafila a spus, marți seara, în cadrul unei emisiuni TV că sfatul său, în cel de-al patrulea val al pandemiei, este să fie protejate în continuare persoanele vulnerabile sau convinse să se vaccineze dacă nu s-au vaccinat. Dincolo de discuții, spune medicul, sunt studii foarte serioase care arată că vaccinul previne formele grave și decesul,

Scandalos! Un tânăr de 19 ani din Botoșani făcea trafic de droguri. Își punea prietena minoră să vândă cannabisul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *