FOTO & VIDEO Sătui de gropi și noroaie, câțiva locuitori din Botoșani au pus mână de la mână și și-au pietruit singuri strada. „Plătesc taxe de oraș, dar stau ca într-un cătun părăsit”

Sătui de gropi și noroaie, câțiva locuitori din Botoșani au pus mână de la mână și și-au pietruit singuri strada pe care trăiesc. Aceștia locuiesc pe strada Tomis și se plâng că autoritățile au uitat de ei.

Ploile din ultimele zile i-au determinat să ia măsuri. Oamenii spun că nici măcar taxiul nu oprește pe străduța lor și, deși plătesc taxe de oraș, trăiesc ca într-un cătun părăsit de la țară.

„Pe strada Tomis câțiva locuitori s-au saturat de gropi cu noroaie și au pus piatra pe banii lor. Au pus gaze, dar nu au “știut” ca mai sunt 5 case și la ei nu au mai dus. Oamenii doar platesc taxe ca stau pentru oraș in rest sunt ca un cătun părăsit. La primarie am fost acum 1 an jumate și au zis ca strada se termina cu 400 metri mai înainte deși mai sunt case. Conrec a pus ceva piatra acu vreo 5 ani piatra dar s-au oprit tot acolo. Am vrut sa punem gaz și tot așa ne-au zis ca strada se termina la nr 36 și casele pana la 50 ale cui sunt? Iar nici măcar un taxi nu cobora pe Tomis”, spune, indignat, un localnic.

One thought on “FOTO & VIDEO Sătui de gropi și noroaie, câțiva locuitori din Botoșani au pus mână de la mână și și-au pietruit singuri strada. „Plătesc taxe de oraș, dar stau ca într-un cătun părăsit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *