Președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, către secretarul general adjunct al Guvernului: Să fim priviți ca un județ cu nevoi foarte multe

Președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, a declarat, miercuri, la dezbaterea cu secretarul general adjunct al Guvernului, Mircea Abrudean, că instituția pe care o conduce are pregătite pentru a fi depuse pentru finanțare nu mai puțin de 11 proiecte pe infrastructură rutieră. Afirmația a fost făcută după ce Abrudean a prezentat informații despre Planul Național de Investiții „Anghel Saligny”, (PNDL III), despre care a spus că urmează să fie adoptat prin ordonanță de urgență și pentru care există un buget alocat de 50 miliarde lei.

Va fi o avalanșă de solicitări din partea fiecărui primar din județul Botoșani, inclusiv din partea Consiliului Județean. Doar pentru infrastructură rutieră avem pregătite 11 proiecte. (…) Să fim priviți ca un județ cu nevoi foarte multe, pentru că așa suntem. (…) Va fi interesant de văzut cum va fi făcută prioritizarea, astfel încât toate domeniile să primească finanțări”, a precizat Doina Federovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *