Președintele PNL, Ludovic Orban, a decis să înnopteze la Botoșani. La ce hotel s-a cazat

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, aflat, joi, în vizită la Botoșani, a ales să înnopteze în județul nostru, înainte de a-și continua deplasarea în județele vecine. Dacă până acum, liderul PNL prefera să se cazeze la Premier sau la pensiunea Boema, de această dată a ales să înnopteze la hotelul Rediu.

De altfel, inclusiv întâlnirea pe care a avut-o la Botoșani cu membrii partidului a avut loc într-o locație neașteptată: ferma de la Popăuți.

Liberalii își aleg noul președinte pe 25 septembrie

Liderul PNL, Ludovic Orban, a ajuns, joi după-amiază, la Botoșani, pentru a-și prezenta moțiunea cu care candidează la președinția partidului. Acesta a venit însoțit de fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, și s-a întâlnit cu liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică. Sâmbătă, va ajunge la Botoșani și cel de-al doilea candidat la funcția de președinte al PNL, Florin Cîțu. Liberalii își vor alege noul președinte pe 25 septembrie.

FOTO! Ludovic Orban, campanie la Botoșani pentru șefia PNL: Botoșaniul este un județ frumos, o filială care întotdeauna m-a tratat cu ospitalitate și prietenie și pe care m-am bizuit de-a lungul carierei mele politice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *