Micuța Alexia, copila din Botoșani moartă după un accident cumplit, este plânsă de toți cei care au cunoscut-o. „Vei fi pentru totdeauna în inimile noastre”

Micuța Alexia, copila de zece ani, din Botoșani, care a murit în urma accidentului cumplit de la Cluj, va fi înmormântată alături de mama sa, care și-a găsit sfârșitul în aceeași tragedie feroviară.

Rudele copilei au fost de acord să îi doneze organele după ce Alexia a intrat în moarte cerebrală, iar cinci persoane au fost salvate astfel.

Cei care au cunoscut-o pe fată sau au aflat de drama sa au transmis zeci de mesaje de regret. Iată câteva dintre ele:

Dorim să ne amintim de tine cu această imagine din zilele lipsite de griji ale Grest 2021, unde ai primit printre altele sacramentul primei spovedanii, și suntem siguri că acum ești fericită în ceruri, alături de scumpa ta mamă Rodica. Sellia Marina va fi recunoscătoare familiei voastre minunate pentru viața exemplară trăită printre noi. Mulțumim familiei Antonesei”, au transmis pe Facebook reprezentanţii Parohiei din din Sellia Marina.

„Vreau să-mi amintesc de tine așa… cu acea bucurie, entuziasmul, atâta dorință de a dansa! Grijă, harnică, niciun detaliu nu a scăpat de atenția ta. Ai depus atât de mult efort în tot ceea ce ai făcut! Ordonat, elegant și precis în timpul orelor, apoi dintr-o dată te vedeam schimbându-te… ți-ai topi părul și te-ai dezlănțui în fața oglinzii… atâta energie! Îmi vine să te văd din nou oriunde mă uit la școala asta. Ne va fi foarte dor de tine Alexia! Odihnește-te în pace alături de mama ta dragă. Ești înger acum, vei dansa în rai… cea mai strălucitoare stea! Vei fi pentru totdeauna în inimile noastre”

„Condoleante familie îndurerate! Vecină,Alexia a-ți plecat prea devreme din lumea asta! Dumnezeu sa va odihnească în pace! Drum lin către îngeri Alexia! mami va fi lângă tine”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *