Decizie a judecătorilor în cazul bărbatului care a lovit o polițistă din Botoșani- VIDEO

Decizie a judecătorilor de la Judecătoria Botoșani luată, duminică, în cazul bărbatului care a lovit o polițistă din Botoșani. Potrivit instanței de judecată, acesta părăsește arestul Poliției, dar ajunge în arest la domiciliu.

Judecătorii au respins propunerea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani de arestare preventivă a agresorului și au decis ca acesta să stea în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile pentru ultraj.

Solutia pe scurt: Respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în dosarul nr. 3520/P/2021 privind luarea măsurii arestării preventive față de inculpatul Cancel Antonin. În baza art. 227 alin. 2 raportat art. 202 alin. 4 lit. d Cod procedură penală și art. 218 Cod procedură penală dispune luarea faţă de inculpatul Cancel Antonin, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj, faptă prev. şi ped. de art. 257 alin. 1, 4 raportat la art. 193 alin. 2 Cod penal, a măsurii preventive a arestului la domiciliu pe o durată de 30 zile, începând cu data de 22.08.2021, până pe data de 20.09.2021, inclusiv.

Polițista a fost lovită în timpul unei altercații

Vineri seară, 20 august 2021, polițista a fost lovită în timpul altercației care a avut loc în fața unui bar de pe strada Primăverii din municipiul Botoșani. Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, la data de 20 august 2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în fața unui bar din municipiu are loc un scandal între mai multe persoane.

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului pentru aplanarea conflictului, a procedat la imobilizarea unui tânăr de 31 de ani, care ar fi adresat amenințări unei tinere de 20 de ani și care manifesta un comportament recalcitrant și nu colabora cu forțele de ordine.

În timpul intervenției polițiștilor, mai mulți tineri care se aflau în zonă au încercat să-i împiedice să desfășoare activitățile specifice, motiv pentru care față de aceștia s-a luat măsură sancționării contravenționale cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei.

De asemenea, în timpul procedurii de imobilizare, tânărul de 31 de ani, ar fi aplicat o lovitură în zona feței, unuia dintre polițiști. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.
Imaginile au fost prezentate în exclusivitate de BotosaniNews.ro.

 

VIDEO Polițista din Botoșani, lovită în timpul unei altercații, este cea care a salvat o fetiță de trei ani, sechestrată de tată

3 thoughts on “Decizie a judecătorilor în cazul bărbatului care a lovit o polițistă din Botoșani- VIDEO

  1. nu sunt deacord cu blandetea justitiei fata de huliganii violenti ! se incurajeaza violenta impotriva organelor de stat, politie , jandarmi, graniceri , paznicii locali din orase . Vrem ca sa ne apere institutiile statului dar pe ei de ce nu ii apara legea??
    Cetatean CONTEST masura blanda luata de legiuitor care este parte cu violenta si care o incurajeaza!
    stiti ce a spus individul ? CE MIAI FACUT ???

    1. ma aia ori stie bataie ori sa stea la birou si sa n-o mai faca pe-a smardoaica in strada (iese ca are sporuri de periculozitate, nu iese ea asa de nebuna nu ii mai plangeti de mila ca ii ramane cardu mic cand ii intra salariul) . normal ca s-a opus omul. pentru o cearta pe strada iti sare una din asta in spate sa puna catuse auzi. sa ma lase militia tupeul ca sunt situatii care se rezolva cu vorba buna. da na… e de la militie.

  2. Ce jigodii… si mai are tupeu unu sa vina sa comenteze ca nu stiu politistii cum sa puna catusile… Ala nu coopera deloc, se misca cu toata forta, mai vin si alti sa isi bage nasul si sa ii impiedice pe politisti sa isi faca treaba, si altii se plang ca au folosit prea multa forta sa il aresteze, si ca l-au dat cu capul de beton. Pai sa il izbeasca de beton daca nu e cuminte si de vorba buna nu intelege. Prea mult tupeu au prins huliganii astia care cauta la fiecare pas sa faca scandal, si cand apar politistii sa faca ordine scot rapid telefonul sa filmeze, de parca daca are un filmulet atunci toata lumea scapa nevinovata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *