Femeia din Botoșani care și-a construit o afacere de succes în Londra. „Marea Britanie mi-a oferit ceea ce România nu o putea face niciodată”

O femeie din Botoșani, de 41 de ani, a reușit să își deschidă o afacere de succes în Marea Britanie. Ana Afloarei, din satul Vatra, comuna Hudești, s-a stabilit în Londra din 2015, unde în timp și-a deschis un atelier de croitorie.

Nu i-a fost deloc ușor. A plecat în Londra din cauza neajunsurilor de acasă, dorind un viitor mai bun pentru familia sa. Chiar dacă nu știa o boabă de engleză, și-a încercat norocul, iar munca și seriozitatea de care a dat dovadă i-au adus și rezultatele dorite.

„În România am fost casnică și făceam croitoria din pasiune. Odată ajunsă în Londra am început munca la hotel, la fel ca fiecare femeie care ajunge aici și nu știe limba. După 11 luni mi-am găsit de muncă într-un atelier de croitorie. Acolo am avut de învățat multe. Și, ca fiecare om, mi-am dorit să am propria afacere. Și bunul Dumnezeu m-a ajutat. Secretul afacerii mele, și pot spune și în general a unei afaceri de succes, este respectul și comunicarea cu clienții. Oferi respect, primești respect. Calitatea e la fel de importantă”, ne-a mărturisti femeia.

„Am un atelier de croitorie unde modific haine și confecâionez costume și rochițe tradiționale stilizate”

Casa este acum în Londra, dar inima sa încă a rămas la Botoșani, unde mai are o fată și pe nepoțica sa, Andreea. Ceilalți doi copii ai săi sunt în Londra, unul lucrează în construcții, iar celălalt studiază.

„Referitor la România nici dacă trăiam încă 2 vieți nu aș fi reușit să am o afacere de genul. Marea Britanie mi-a oferit ce România nu o putea face niciodată”, ne-a mai spus Ana.

Și pentru că a ajuns la un nivel în care îi poate ajuta și pe alții prin afacerea sa, botoșăneanca se implică în nenumărate cazuri caritabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *