Președintele Consiliului Județean, Doina Federovici: Am demarat o nouă sesiune de depunere a dosarelor ANL pentru medici

Președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, a declarat luni, într-o conferință de presă, că a fost demarată o nouă sesiune de depunere a dosarelor ANL pentru tinerii medici care aleg Botoșaniul. Într-o primă etapă, au fost repartizate locuințe ANL pentru șase medici.
În ședința extraordinară de miercuri vom aproba și repartiția primelor șase locuințe ANL pentru specialiștii din sănătate. După ce va fi aprobată, conform legii, lista va fi trimisă  la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, iar după avizarea ei, consilierii județeni vor trebui să dea un nou vot pentru ca tinerii specialiști din sănătate să poată intra în posesia apartamentelor.. De asemenea, am demarat o nouă sesiune de depunere a dosarelor pentru tinerii medici care aleg acum Botoșaniul, pentru că încercăm să atragem cât mai mulți specialiști ca să întinerim echipa medicală de la Botoșani”, a precizat Doina Federovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *