FOTO Comandantul Batalionului 355 Artilerie „Alexandru cel Bun” Botoșani, avansat la gradul de locotenent-colonel

Comandantul Batalionului 355 Artilerie „Alexandru cel Bun” Botoșani, maiorul Codruț Ștefan Obreja, a fost avansat la gradul de locotenent-colonel. Noile trese le-a primit din partea comandantului Brigăzii 15 Mecanizate „Podu Înalt”, generalul de brigadă Daniel Pop. Totodată, locotenent-colonelul Codruț Ștefan Obreja a primit și Emblema de Onoare a Statului Major General.

Obreja Codruț-Ștefan a urmat toate treptele carierei militare de la comandant pluton, la ofițer de stat major la nivel batalion, ulterior comandant de companie, ofițer de stat major și șef birou în structuri subordonate Statului Major al Apărării și după absolvirea masterului de conducere interarme forțe terestre din anul 2018, a gestionat practic activitatea de operații și instrucție la nivelul Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” în calitatea de șef birou planificare și șef al operațiilor și instrucției la comandamentul aceleeași brigăzi.

Și-a dobândit experiența profesională pe terenul de instrucție, în exerciții și prin urmarea studiilor și cursurilor de carieră și de nivel organizate în instituțiile militare și civile de învățământ.

Locotenent-colonelul Titiliuc Petrea-Cornel a fost avansat la gradul de colonel și face parte, începând cu data de 01 mai 2021, din rezerva Armatei României. De-a lungul carierei s-a remarcat prin competența profesională și atașamentul față de structura militară, îndeplinind întotdeauna misiunile încredințate la cel mai înalt nivel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com