FOTO Comandantul Garnizoanei militare Botoșani, Corneliu Titiliuc, a fost trecut în rezervă. Vezi cine i-a luat locul!

Comandantul Garnizoanei militare Botoșani, locotenent-colonel Corneliu Titiliuc, comandantul Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” Botoșani, se pensionează. Ceremonia de trecere în rezervă și predare a drapelului a avut loc joi, 29 aprilie.

Corneliu Titiliuc are 51 de ani și o carieră militară de aproape 30 de ani.  Acesta este absolvent al Şcolii Militare de Ofiţeri de Artilerie „Ioan Vodă”, arma Artilerie şi Rachete, Sibiu, promoția 1991.

Acesta a condus Garnizoana Militară Botoșani din 2016.

Maiorul Obreja Codruț-Ștefan a luat în primire comanda Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” de la locotenent-colonelul Titiliuc Petrea-Cornel.

Maiorul Obreja Codruț-Ștefan a urmat toate treptele carierei militare de la comandant pluton, la ofițer de stat major la nivel batalion, ulterior comandant de companie, ofițer de stat major și șef birou în structuri subordonate Statului Major al Apărării și după absolvirea masterului de conducere interarme forțe terestre din anul 2018, a gestionat practic activitatea de operații și instrucție la nivelul Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” în calitatea de șef birou planificare și șef al operațiilor și instrucției la comandamentul aceleeași brigăzi.
Și-a dobândit experiența profesională pe terenul de instrucție, în exerciții și prin urmarea studiilor și cursurilor de carieră și de nivel organizate în instituțiile militare și civile de învățământ.
Locotenent-colonelul Titiliuc Petrea-Cornel a fost avansat la gradul de colonel și face parte, începând cu data de 01 mai 2021, din rezerva Armatei României. De-a lungul carierei s-a remarcat prin competența profesională și atașamentul față de structura militară, îndeplinind întotdeauna misiunile încredințate la cel mai înalt nivel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *