Cumplit! O fetiță de 10 ani, din Botoșani, a fost mușcată de gât de un cal

Un nou caz cumplit în județul Botoșani. O fetiţă de 10 ani a ajuns la spital, după ce a fost mușcată de gât de un cal. Fetița se afla la o mătușă de a sa și se juca în curte cu o verișoară. La un moment dat, aceasta s-a apropiat de grajdul unde se afla calul, iar, fără niciun motiv, animalul a prins-o pe copilă cu dinţii de gât.

Speriată, fata a început să țipe, iar rudele alertate au ajuns imediat la grajd. În scurt timp, mătușa fetiței și-a dat seama ce s-a întâmplat și a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, solicitând sprijinul de urgență al cadrelor medicale, . 

La fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. După ce a fost stabilizată, copila a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani. Din fericire, muşcătura nu a fost una puternică, iar viața micuței nu a fost pusă în pericol. 

 

Citește pe aceeași temă: Peste 100 de botoșăneni au ajuns la spital cu mușcături de căpușe. Cel mai mic pacient, un copil de doi ani

 

Avertizare meteo de ultimă oră! Județul Botoșani, sub Cod portocaliu de vijelii puternice și grindină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *