Accident produs de un tânăr de 21 de ani, din Botoșani, după o depășire periculoasă

Foto: Aradon.ro

Un tânăr de 21 de ani, din județul Botoșani, a produs un accident rutier, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în județul Suceava. Cezar M., din comuna Mileanca, circula cu un VW Bora, pe DN29A, în localitatea Zvoriștea, din direcția Vârfu Câmpului spre Șerbănești.

Ajungând în zona unui peco, a efectuat neregulamentar manevra de depășire a unei coloane de autovehicule, în zona de acțiune a indicatorului ”Depășirea interzisă”, încălcând marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de circulație și a intrat în coliziune cu autoturismul Dacia Dokker care circula regulamentar din sensul opus de mers, condus de Ștefan I., de 24 ani, din Suceava.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față din autoturismul Dacia, Denia B., de 21 ani din Suceava, care a fost transportată cu ambulanța la U.P.U a Spitalului Judeţean Suceava. Niciunul dintre șoferii implicați nu era băut.

„În cauză s-a întocmit dosarul de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “vătămare corporală din culpă””,
susține purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

VIDEO Șofer filmat în timp ce circula cu mașina pe Pietonalul Unirii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *