FOTO Amendă de 5.000 lei pentru o societate din Botoșani

O societate din Botoșani a fost amendată de Garda de Mediu cu 5.000 lei în urma unui control efectuat ca urmare a unei sesizări. Un localnic, deranjat de mirosul rezultat în urma gravurii, a cerut ajutorul comisarilor.

„Urmarea unei sesizari privind disconfortul olfactiv generat de desfășurarea activității de gravură, o echipă de comisari din cadrul Garda de Mediu Botoșani a constatat că operatorul economic a declarat la Oficiul Regstrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Botoșani o singură activitate, respectiv 7420-activități fotografice. Pe lângă această activitate operatorul economic desfășoară și o altă activitate, care necesită autorizație de mediu, cod CAEN nedeclarat 1812, (Aceasta clasă include de asemenea: tipărirea de etichete și plăcuțe metalice prin litografiere, gravare, tipărire flexografică, și alte metode)”, susțin reprezentanții Gărzii de Mediu.

S-au stabilit măsuri cu termen în vederea remedierii neconformităților constatate și s-au aplicat două sancțini (1 avertisment și o sancțiune în valoare de 5000 lei).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *