Răsturnare de situație în cazul de agresiune de la Cornișa. Ordonanță de reținere pentru alți patru tineri

Cazul de agresiune de la Cornișa, în care au fost implicați șapte tineri, a luat o altă întorsătură. După ce doi tineri au fost reținuți și plasați sub control judiciar pentru tulburarea ordinii publice, loviri și alte violențe, ei au deplus plângere,  declarând polițiștilor că, de fapt, în luna iunie, presupuselor victime i-ar fi agresat și le-ar fi distrus mașina.

Polițiștii au continuat cercetările și au dispus și reținerea acestora.

”La data de 30 iulie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a patru tineri din comuna Corni și municipiul Botoșani, cu vârstele cuprinse între 29 și 34 de ani, cercetați sub aspectul comiterii a 5 fapte de lovire sau alte violențe și 2 fapte de distrugere. În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că aceștia, în data de 28 iunie a.c., în timp ce se aflau pe teresa unui bar din municipiul Botoșani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi lovit de mai multe ori persoanele vătămate, doi tineri de 20 și 25 de ani, din aceeași localitate, provocându-le leziuni fizice. De asemenea, în același context, doi dintre tinerii bănuiți de comiterea faptelor, ar fi distrus cu obiecte contondente, componente ale caroseriei autoturismului cu care se deplasau victimele”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Cei patru au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate pentru infracțiunile menționate mai sus, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale.

FOTO! Percheziții și rețineri după ce trei tineri au fost bătuți în zona de agrement Cornișa. 40 de polițiști botoșăneni au fost angrenați în acțiune

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *