FOTO! Percheziții și rețineri după ce trei tineri au fost bătuți în zona de agrement Cornișa. 40 de polițiști botoșăneni au fost angrenați în acțiune

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis, marți, ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri de 20, respectiv 24 de ani, ambii din municipiul Botoșani, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.
Potrivit sursei citate, in noaptea de 17 spre 18 iulie a.c., în timp ce se aflau in drumul public, dintr-o zona de agrement din municipiul Botoșani, aceștia ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect contondent, altor trei tineri cu vârstele de 24, 27 și 29 de ani, domiciliați în municipiul Botoșani și in comuna Corni, provocându-le acestora leziuni fizice.
În data de 20 iulie 2021, polițiștii botoșăneni au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanele bănuite de comiterea faptelor, din municipiul Botoșani.
”In urma activităților desfășurate, la locațile vizate au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, respectiv articole de îmbrăcăminte, obiecte contondente și arme albe.  Cei doi tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Pentru desfășurarea activităților au fost angrenate peste 40 de forțe de ordine, polițiștii beneficiind de sprijinul Servicului pentru Acțiuni Speciale și a jandarmilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com