VIDEO Președintele CJ Botoșani, despre protestul locuitorilor din Flămânzi: Acest protest, clar, în acest moment, are o mare încărcătură politică

Președintele Consiliului Județean (CJ) Botoșani, Doina Federovici, a discutat, miercuri, cu reprezentanții protestatarilor care și-au spus of-ul în fața CJ. Federovici susține că se caută soluții pentru această problemă cu care se confruntă oamenii de ani de zile, dar lucrurile nu se pot rezolva peste noapte.

Situația de la Flămânzi știți foarte bine că nu este una nouă, este o perpetuare a problemelor cu care se confruntă această comunitate de ani de zile. Noi, conducerea Consiliului Județean, am luat cunoștință de ea și căutăm, așa cum am făcut și în cazul celorlalte proteste, soluții, pentru că acesta este rolul nostru: să găsim soluții la problemele comunităților noastre. Lucrurile nu se vor putea rezolva peste noapte și suntem conștienți cu toții de acest fapt”, spune Federovici.

Totodată, șefa administrației județene a precizat că, în opinia sa, protestul este cu o încărcătură politică.

„Din punctul meu de vedere, chiar dacă o să vă supăr, o să vă spun că acest protest, clar, în acest moment, are o mare încărcătură politică”, a explicat Doina Federovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *