Soluția temporară găsită de Nova Apaserv pentru ca locuitorii din Flămânzi să aibă apă la robinete

Conducerea Nova Apaserv arată că a găsit o soluție temporară prin care locuitorii din Flămânză să beneficieze de apă la robinete. Directorul executiv al instituției, Cristina Panait, susține că urmează o raționalizare a furnizării apei, care a fost aprobată inclusiv de CJSU.

Deocamdată, soluțiile sunt unele temporare, în sensul în care am transmis către Prefectura Botoșani și Consiliul Județean Botoșani și DSP bineînțeles o propunere din partea operatorului de raționalizare a furnizării apei în zona și pe traseul aducțiunii Botoșani – Flămânzi. Astfel, din cele șase UAT-uri care sunt deservite din această aducțiune vom proceda la un program între orele 08- 16.00, pentru primii șase, urmând ca Flămânziul să primească apă între orele 07.00- 11.00 din fiecare zi a săptămânii, iar sâmbăta după-amiaza între 17 și 20.00. Asta a fost propunerea noastră, astăzi dimineață am primit decizia CJSU prin care se aprobă acest program”, a declarat directorul executiv al Nova Apaserv, Cristina Panait.

Panait este deschisă și la alte idei sau propuneri pentru rezolvarea situație, însă, susține ea, nu se poate vorbi despre o altă presiune, un alt debit pentru că este o conductă veche, care la momentul respectiv, a fost dimensionată doar pentru a furniza apă locuitorilor din orașul Flămânzi, respectiv secțiile de filatură care existau.

Vă reamintim că localnicii din Flămânzi s-au adunat, miercuri, în fața Consiliului Județean Botoșani și au protestat pentru că nu au apă la robinete.

VIDEO Protest la Botoșani! Oamenii au ieșit în stradă să ceară apă. „Vrem apă, nu minciuni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *