O firmă din Botoșani a câștigat un contract de 20.000 de euro cu Poliția Iași

O firmă din Botoșani a câștigat un contract de 20.000 de euro cu Poliția Iași. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași a încheiat o procedură privind furnizarea unor module în care va funcționa postul de poliție rurală Cristești. Câștigătoare a fost declarată societatea CBC Hale SRL, din județul Botoșani, cu o ofertă financiară de 99.999 lei, fără TVA, respectiv aproape 20.000 de euro.

„Dotarea cu ansamblu modular realizat din 3 (trei) containere metalice a Postului de Poliție Rurală Cristești, în anul 2021, are ca scop crearea unor condiții proprii de lucru pentru personalul care își desfășoară activitatea în cadrul acestora, luând în considerare faptul că în imobilul aflat în administrarea IPJ Iași din această localitate este edificată o construcție foarte veche ce nu corespunde exigențelor privitoare la rezistență și stabilitate, a cărei repunere în siguranță de exploatare necesită cheltuieli foarte mari, nerealizabile din punct de vedere economic la această dată”, se arată în obiectivul procedurii.

Totodată, vor fi dotate și cu calculatoare.

Firma aparține lui Constantin și Simona Bodogan. În 2020, cifra de afaceri a firmei a fost de 1,9 milioane lei, profit de 332.690 lei, datorii de 2,9 milioane lei, cu un număr de 9 angajați.

Record absolut! O firmă din Botoșani a vândut carne de peste 50 de milioane de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *