Record absolut! O firmă din Botoșani a vândut carne de peste 50 de milioane de euro

foto: dw.com

Societatea comercială Doly Com Distribuție SRL Botoșani a stabilit, anul trecut, un nou record de vânzări de carne pe piața internă, dar și pe piața externă. Societatea patronată de Iulian Căzăcuț a avut, în 2020, o cifră de afaceri de 274,3 milioane de lei, echivalentul a aproape 55 de milioane de euro.

În ciuda pandemiei de COVID-19, firma care deține abatorul de la Roma a depășit cu 14 milioane de lei vânzările de carne din anul precedent, când cifra de afaceri a fost de 260 de milioane de lei.

În 2020, Doly Com Distribuție a înregistrat și un profit foarte mare, de 18,1 milioane de lei, de aproape șase ori mai mare față de 2019, când profitul a fost de doar 3,2 milioane de lei.

Anul trecut, abatorul de la Roma a avut în medie 393 de angajați.

În prezent, Doly Com Distribuție lucrează la construcția unei noi capacități de producție. Noul abator va funcționa, de asemenea, în comuna Roma.

 

Unul dintre cele mai frumoase lacuri din Botoșani, preluat de un cunoscut om de afaceri

One thought on “Record absolut! O firmă din Botoșani a vândut carne de peste 50 de milioane de euro

  1. Sa tot faci afaceri in stilul astora. Faci datorii de zeci de milioane de euro…declari insolventa..muti pe alta societate toate bunurile si esti curat ca lacrima fara datorii…si apoi faci profit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *