Botoșăneanul care și-a ucis soția și a dormit două nopți lângă cadavrul acesteia, arestat preventiv. Vezi cine este criminalul!

Foto: Shutterstock

Botoșăneanul care și-a ucis, marți, soția și apoi a dormit două nopți lângă cadavrul acesteia a fost arestat preventiv. Tribunalul Botoșani a emis, joi, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele criminalului.

Bărbatul se numește Iulian Volovaci, are 48 de ani și este din comuna Santa Mare. El este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat-violenţă în familie.

Marți, acesta şi-a ucis în bătaie concubina cu o coadă de mătură și a dormit două nopți alături de aceasta. Oribila faptă a avut loc marți, în comuna Santa Mare. După ce a ucis-o, criminalul a mers în sat și a spus acest lucru oamenilor, însă nimeni nu l-a crezut.

Un vecin a observat că femeia nu mai iese din casă și a sunat la 112. La faţa locului au ajuns un echipaj de poliţie şi unul de la ambulanţă, care au găsit-o pe femeie fără suflare. Cadrele medicale spun că decesul survenise în urmă cu aproape 48 de ore, după semnele de degradare.

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. În baza art.202 alin.1 şi 3 Cod procedură penală, art. 223 alin.2 Cod procedură penală şi art.224 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Volovaci Iulian, cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de omor calificat-violenţă în familie, faptă prevăzută de art.188, 189 alin.1 lit. h Cod penal raportat la art.199 alin.1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 22 iulie 2021 şi până la data de 20 august 2021, inclusiv.

 

 

Caz cutremurător la Botoșani! Un bărbat şi-a ucis în bătaie concubina și a dormit două nopţi alături de ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *