Caz cutremurător la Botoșani! Un bărbat şi-a ucis în bătaie concubina și a dormit două nopţi alături de ea

Caz cutremurător în județul Botoșani. Un bărbat de 48 de ani şi-a ucis în bătaie concubina cu o coadă de mătură și a dormit două nopți alături de aceasta. Oribila faptă a avut loc marți, în comuna Santa Mare. După ce a ucis-o, criminalul a mers în sat și a spus acest lucru oamenilor, însă nimeni nu l-a crezut.

Un vecin a observat că femeia nu mai iese din casă și a sunat la 112. La faţa locului au ajuns un echipaj de poliţie şi unul de la ambulanţă, care au găsit-o pe femeie fără suflare. Cadrele medicale spun că decesul survenise în urmă cu aproape 48 de ore, după semnele de degradare.

Polițiștii au identificat la locuința bărbatului respectiv o femeie de 49 de ani, decedată”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Bărbatul a fost identificat și dus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Botoşani, iar după audieri, a fost internat în cadrul Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani”, a mai spus reprezentantul IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *