Avem cu ce ne mândri! Un tânăr din Botoșani a intrat printre primii la Politehnica București

Un tânăr din Botoșani a intrat printre primii la Facultatea de Automatizări și Calculatoare din cadrul Politehnicii București. Este vorba despre Alfred Andrei Pietraru, care a absolvit Colegiul Național „A. T Laurian”, iar anterior studiase la Școala Gimnazială nr. 17.

Alfred a fost admis la Politehică cu nota 10 la matematică și 10 la fizică, însă media finală nu a fost 10 deoarece la calculul acesteia a contat și media la Bacalaureat.

De altfel, tânărul s-a remarcat de-a lungul anilor de studiu prin performanțele obținute la matematică și fizică.

Elevi din Botoşani premiaţi la un concurs de matematică desfăşurat la Baia Mare

One thought on “Avem cu ce ne mândri! Un tânăr din Botoșani a intrat printre primii la Politehnica București

  1. Multe felicitări pentru tânărul din Botoșani care a fost admis cu 10 la Politehnica bucureșteană. Cred însă că este mult prea puțin, iar ponderea elevilor mediocri este prea mare. Recomand părinților și elevilor să citească un articol scris de un profesor de la Universitatea din București cu privire la ,,nivelul” de pregătire al absolvenților Facultății de Limba Engleză-Română, promoția 2021. Profesorul a ajuns la concluzia că mulți elevi din liceele României dețin mai multe cunoștințe decât mulți dintre absolvenții despre care face vorbire în articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *