Șocant! Un tânăr i-a înfipt un cuțit în gât amantei sale, apoi a sărutat-o și i-a spus că o iubește

Un bărbat din Iași i-a înfipt un cuțit în gât amantei sale, apoi a sărutat-o și i-a spus că o iubește, femeia reușind totuși să fugă și să ajungă la spital. Soțul ei accepta relația extraconjugală, de frica individului, cunoscut ca un tip violent.

Tânărul de 22 de ani din localitatea ieșeană Trifești avea de anul trecut o relație cu femeia, acceptată inclusiv de soțul acesteia, întrucât bărbatul era cunoscut ca fiind extrem de violent, scrie Ziarul de Iași.

Pe 18 decembrie, tânăra era singură acasă și i-a trimis un SMS amantului prin care îl chema la ea. Bărbatul a venit, iar la un moment dat a întins-o pe pat, i-a înfipt un cuțit în gât, după care a sărutat-o și i-a spus că o iubește.

Femeia a reușit totuși să scape și a fugit singură la spital, unde a fost salvată în ultima clipă. Bărbatul a fost condamnat de Tribunalul Iași la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor, la care se adaugă daune morale de 5.000 de euro și costuri de spitalizare, în valoare de 32.000 lei.

Ulterior, individul a făcut recurs la sentința tribunalului, dar ulterior și-a retras cererea, iar Curtea de Apel a constatat astfel rămânerea definitivă a sentinței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *