Actrița care a intrat în istoria Teatrului Mihai Eminescu Botoșani. Alexandra Vicol, la Gala Premiilor UNITER

Actrița Alexandra Vicol a intrat în istoria Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani. Este singura actriță a Teatrului botoșănean nominalizată la Gala Premiilor UNITER, la categoria Cea mai bună actriță în rol principal. Alexandra a fost apreciată pentru rolul Fundă din spectacolul Portugalia de Zoltán Egressy, în regia Vladimir Anton.

Din păcate nu a fost cea care a câștigat premiul, dar a câștigat inimile a mii de oameni care i-au înțeles valoarea și i-au transmis nenumărate aprecieri.

„E frumos să se întâmple lucruri bune când te aștepți cel mai puțin! Așa e și cu nominalizarea mea la Premiile UNITER ! Nu m-am așteptat, nu am visat, nu am sperat! Dar sunt recunoscătoare că s-a întâmplat! Și e cu atât mai emoționantă această nominalizare, deoarece e prima nominalizare la Premiile UNITER din istoria Teatrului Mihai Eminescu Botoșani, spunea tânăra actriță când a aflat de nominalizarea sa.

Foto: Alin Chirila

Gala Premiilor UNITER 2021 a avut loc luni, 19 iulie, ora 21.00, la Sala Mare a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București.

Pentru a XXIX-a ediție a Galei Premiilor UNITER, juriul de nominalizări a fost alcătuit din criticii de teatru Oana Cristea GrigorescuClaudiu Groza și Cristina Rusiecki.

Spectacolele care au intrat în atenţia juriului sunt cele care au avut premiera în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2020.

Actriță din Botoșani nominalizată la Gala Premiilor UNITER. „E prima nominalizare la Premiile UNITER din istoria Teatrului Mihai Eminescu Botoșani!”

One thought on “Actrița care a intrat în istoria Teatrului Mihai Eminescu Botoșani. Alexandra Vicol, la Gala Premiilor UNITER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *