VIDEO Un șofer din Botoșani a mers singur la Poliție după ce o manevră de-a sa a stârnit revoltă pe internet

Un șofer din Botoșani a mers singur la Poliție după ce o manevră de-a sa a stârnit revoltă pe internet. Este vorba despre un bărbat de 37 de ani, din municipiul Botoșani, care s-a prezentat la Poliție, luni seară, și a solicitat să se ia măsurile necesare împotriva după ce a efectuat o depășire neregulamentară pe Bulevardul Mihai Eminescu.

Gestul său a venit în urma unui val de reacții pe rețelele de socializare după ce un  șofer l-a filmat în timp ce depășea o coloană de mașini  care așteptau la trecerea de pietoni.

Potrivit polițiștilor, acesta a fost sancționat contravențional, iar ca măsura complementară, i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Totul s-a petrecut pe 15 iulie, la ora 21.50. Șoferul a făcut o depășire inconștientă, apoi și-a văzut de drum. Când a văzut că gestul său inconștient a fost filmat acesta și-a recunoscut greșeala. Pe grupul Radar Botoșani Oficial a fost lansată chiar o petiție pentru sancționarea sa.

Video: Dennis Usla

One thought on “VIDEO Un șofer din Botoșani a mers singur la Poliție după ce o manevră de-a sa a stârnit revoltă pe internet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *