VIDEO Slujbă cu 11 preoți la înmormântarea lui Nicu Catană. Numeroși oameni de afaceri, dar și măicuțele de la mănăstire au venit să îl conducă pe ultimul drum

Slujbă cu 11 preoți la înmormântarea lui Nicu Catană, omul de afaceri botoșănean care a murit, luni, în urma unui stop cardio-respirator. Au venit să îl conducă pe ultimul drum numeroși oameni de afaceri, atât din Botoșani, cât și din alte județe, dar și măicuțele de la Mănăstirea Vorona, angajați de la Prodalcom, foști colegi, prieteni. Zeci de coroane de flori cu mesaje sfâșietoare au fost depuse la căpătâiul său.

Totodată, la înmormântare este prezent și vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Botoșani, Bogdan Dăscălescu.

Omul de afaceri Nicu Catană, asociatul lui Cornel Şfaiţer de la Prodalcom SA, este condus, joi, 15 iulie, pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Vorona Mare, satul natal al acestuia.

Nicu Catană, care s-a stins din viaţă luni dimineaţă, la vârsta de 55 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. El este ctitorul bisericii de la Vorona Mare. De altfel, el își va găsi odihna de veci chiar în curtea bisericii, acolo unde are un loc de veci amenajat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *