Prodalcom, mesaj de condoleanțe după moartea omului de afaceri Nicu Catană: Compania noastră era dependentă de optimismul și bucuria lui

Reprezentanții societății Prodalcom au transmis un mesaj de condoleanțe după ce omul de afaceri Nicu Catană a murit, luni, în urma unui stop cardiorespirator. Acesta era acționar la Prodalcom alături de Cornel Șfaițer.

Una dintre inimile companiei a cedat în dimineața aceasta și prin urmare, acționarul Nicu Catană a murit. E genul de veste care pentru noi e aproape imposibil de acceptat. Compania noastră era dependentă de optimismul și bucuria lui. Ne place să credem că am fost și suntem o mare familie la Prodalcom, iar atunci când un membru atât de iubit al familiei pleacă, simți că ceva nu se potrivește în puzzle-ul de ansamblul. Dincolo de durerea noastră, suntem recunoscători pentru munca lui și pentru că ne-a fost dat să îi fim alături, să învățăm de la el și să ne bucurăm de reușitele pe care le-am avut împreună”, se arată în mesajul transmis de Prodalcom.

Tristețe fără margini după moartea omului de afaceri botoșănean Nicu Catană. Era „întruchiparea bucuriei de a trăi, a jovialității, a prieteniei fără limite”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *